“Hvorfor Scandic Hotels er det beste valget for reisende: Gjestevurderinger”

Hos Scandic Hotels er vi stolte av å levere enestående gjesteopplevelser. Med over 15 000 ansatte dedikert til å skape komfortabelt og minneverdig opphold, sørger Scandic for at hver reisende føler seg hjemme, enten de besøker oss for forretninger, fritid eller med familien. Men ikke bare ta vårt ord for det – her er noen av våre gjester har å si om oppholdet sitt på Scandic Hotels.

“Et Fantastisk Opphold for Hele Familien!”
Linda & Mark, Familieturister – Helsinki, Finland
“Oppholdet vårt på Scandic var perfekt for vår familie på brann. Rommet var romslig, leie og godt tilpasset familier. Barna våre elsket lekeområdet, og hotellpersonalet gikk over all forventning for å sikre at vi hadde alt vi trengte, inkludert en barnevennlig meny på restauranten Hotellets fokus på bærekraft fikk oss til å føle oss godt med valget vårt Vi kommer definitivt tilbake til Scandic!

“Forretning og Fritid på Én Sted”
John, Forretningsreisende – Stockholm, Sverige
“Som en som reiser for jobb, er det viktig for meg å finne et hotell som imøtekommer både forretning og avslapning. Scandic levert perfekt. Deres konferansefasiliteter var moderne og godt utstyrt , noe som gjorde det enkelt å holde møter Etter en lang dag satte jeg pris på et velværesenter og en fredelig atmosfære, og de organiske frokostalternativene var en fin touch.

“Miljøvennlig og Innbydende”
Sara, Soloreisende – Oslo, Norge
“Som soloreisende ser jeg alltid etter hoteller som er både komfortable og bærekraftige. Scandic Hotels overgikk mine forventninger på alle måter. Innholdet var ren og stilig elsket at hotellet brukte miljøvennlige produkter og hadde energieffektive systemer på plass Personalet var utrolig hjelpsomme og gode forslag til hva jeg kunne gjøre i Oslo.

“Romantisk Utflukt Gjort Riktig”
Emma & David, Par – København, Danmark
“Vi valgte Scandic for jubileumsturen vår, og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Hotellets personale overrasket oss med en flaske champagne og en romoppgradering med en fantastisk utsikt over Københavns skyline. Restaurantens skandinaviske retter var utsøkt, og deres nærhet til lokale attraksjoner gjorde det enkelt å utforske byen. Dette var den perfekte romantiske utflukten!

“En Koselig Tilflukt Etter en Lang Dag”
Michael, Forretningsreisende – Göteborg, Sverige
“Min opplevelse på Scandic var akkurat det jeg trengte etter en hektisk dag med møter. Hotellet var en koselig tilflukt med en varm atmosfære. Personalet var eksepsjonelt møte, og jeg satte pris på gratis te og kaffe i lobbyen Rommet mitt var komfortabelt, og jeg elsket det romslige badet.

“Et Perfekt Sted for Familieeventyr”
Nina & Lars, Familieturister – Bergen, Norge
Scandic var den ideelle basen for vårt familieeventyr i Bergen. Barna elsket svømmebassenget, og vi koste oss med familievennlige aktiviteter organisert av hotellet. Rommet vårt var rent og romslig, med god plass til alle Frokostbuffeen var fantastisk, med alternativer for selv de mest kresne spiserne.

“Et Avslappende Opphold med en Personlig Touch”
Ella, Soloreisende – Reykjavik, Island
“Jeg hadde et fantastisk opphold på Scandic under min tur til Reykjavik. Personalet gjorde alt de kunne for å sikre at jeg følte meg velkommen og komfortabel. De ga meg personlig. anbefalinger for lokale attraksjoner og spisesteder, som gjorde min soloise enda mer behagelig Rommet var stilfullt og stille, perfekt for å slappe av etter en dag med utforskning Jeg anbefaler på det sterkeste Scandic Hotels.

“Minneverdig Opphold for en Spesiell Anledning”
Sofia & Alex, Par – Oslo, Norge
“Vi valgte Scandic for vår forlovelsesfeiring, og det var et fantastisk valg! Hotellets personale ordnet en spesiell overraskelse i rommet vårt, komplett med blomster og en personlig hilsen. Restaurantens romantiske gjøre atmosfære og utsøkte skandinaviske kjøkken gjorde kvelden vår uforglemmelig Beliggenheten var perfekt for å utforske byen Takk, for å vår spesielle dag mer minneverdig!

“Praktisk Beliggenhet og Komfortabelt Opphold”
Tom, Forretningsreisende – Helsinki, Finland
“Beliggenheten til Scandic i hjertet av Helsinki gjorde forretningsreiser min så mye enklere. Jeg var bare en kort gang fra møtene mine og lokale attraksjoner. Hotellets fasiliteter, inkludert treningsrommet og badstuen, var flott for å slappe av etter en lang dag Personalet var oppmerksom på meg og imøtekommende, og sikret at alle mine behov ble møtt. Jeg anbefaler Scandic for alle forretningsreisende!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *